Haarstukken voor vrouwen

Last van ongewenst haarverlies en alles al geprobeerd? Hair Consultancy maakt haarwerken van 100% onbehandeld Europees haar. Haar dat zoveel mogelijk aansluit op je eigen haar. Wens je weer een volle bos haar? Hair Consultancy is jouw best bewaarde geheim.

Haarstukken van echt haar

We maken haarstukken voor vrouwen van puur en echt haar. Onze haarwerken worden gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Dit type haar is duurzaam en van de allerhoogste kwaliteit. Haar dat bijna niet van je echte haar te onderscheiden is. Een haarstuk kan dienen als haaraanvulling of als volledig haarwerk.

We kijken altijd naar wat de beste oplossing is voor jouw haar. Er zijn veel verschillende soorten haarverlies en daarom werkt Hair Consultancy enkel met maatwerk. Zo past het haarstuk altijd perfect bij je eigen situatie. Hierdoor krijg je niet alleen je volle bos haar terug, maar kom je ook weer dichterbij jezelf.

Haarstuk op maat

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het maken van haarstukken voor vrouwen. Onze vakmensen dragen zorg voor persoonlijk maatwerk, in ons eigen atelier en salon in Bussum. Naast dit atelier hebben wij ons eigen atelier in Azië met zo’n 65 tot 100 knoopsters. In Nederland wordt het haar gesorteerd en het ontwerp voorbereid. Hierna wordt het haarstuk in Azië op het montuur geknoopt.

Lees de persoonlijke verhalen van onze klanten

Foto van de salon waar alopecia androgenetica word behandeld

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Over Hair Consultancy

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu