blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Informatie Consult

U maakt een afspraak voor een vrijblijvend informatie consult. Dit consult neemt bij ons ca. 1 à 1,5 uur in beslag, is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij kijken naar de bestaande situatie en informeren u over de oorzaak van uw haarverlies.

Maak kennis met een haarwerk

Vervolgens laten we u haarwerken zien en voelen en vertrouwd worden met de materie en de werkwijze. U krijgt voor- en na-beelden te zien van cliënten, die hiervoor toestemming hebben gegeven, met verschillende haarproblemen en gekozen hebben voor een haarwerk.

Advies voor een natuurlijke haardos

Wij geven u uitgebreid advies over welke manier de beste is om een natuurlijke haardos te verwezenlijken en te bevestigen. Vervolgens vertellen wij u alles over de verzorging en de eventuele follow-up, afhankelijk van de bevestiging. U krijgt van ons een prijsopgave, de betalingsvoorwaarden en indien van toepassing kijken wij wat de bijdrage is van uw zorgverzekeraar. Neem daarom uw verzekeringspasje mee. Na dit gesprek weet u alles wat u moet weten voor een eventuele behandeling.

Neem vast een kijkje in de salon, Saskia geeft u een rondleiding.

Informatie Consult4

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia