Is een haarwerk iets voor mij

Is een haarwerk iets voor mij? Deze vraag kun je na het informatie gesprek alleen zelf beantwoorden. Besluit je graag gebruik te willen maken van onze haaroplossing dan maken we een vervolgafspraak. Tijdens de vervolgafspraak worden het ontwerp en de mal bepaald en wordt het haar uitgezocht. Al jouw wensen, ideeën en schetsen worden gehonoreerd. We bespreken uitvoerig de valling van het haar, scheiding links, rechts of in het midden, voor- of achterover, schuin, steil, gekruld.

Jouw haarwerk op maat gemaakt

Daarna volgt een nieuwe afspraak voor het knippen en stijlen van het haarwerk. Deze wijze van Couture Haarwerk is het beste dat je op dit gebied kunt vinden.

Hoe lang duurt het voor jouw haarwerk klaar is?

Elk haarwerk wordt met de hand gemaakt. Het haar wordt haartje voor haartje op het handgemaakte montuur geknoopt. Dat heeft tijd nodig, gemiddeld tien weken. Bij een medische noodzaak, zoals chemotherapie, verlenen wij alle voorrang en zorgen wij ervoor dat jouw haarwerk klaar is, zelfs voordat haarverlies optreedt. Indien nodig is het mogelijk binnen twintig dagen een kant en klaar haarwerk af te leveren.

De levensduur van een haarwerk

Couture Haarwerk kent een lange levensduur. Haar is van origine oersterk, maar het kan in de loop der jaren slijten door gespleten punten en dunner worden door borstelen, kammen, föhnen e.d. Het montuurmateriaal is ragfijn en licht, daardoor het kwetsbaarste gedeelte. Wij geven advies hoe je er het best mee om kunt gaan, maar het is en blijft een gebruiksvoorwerp en levensstijl en gebruikswijze bepalen voor een groot deel de levensduur. Slapen zonder haarwerk verlengt de levensduur significant. Een haarstuk gaan zo’n 4 à 5 jaar mee bij intensief gebruik. Na zo’n twee jaar werken we het haarwerk bij, er wordt dan nieuw haar bijgeknoopt.

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Kom eens kijken in ons atelier

Rondleiding

Dat moet je zien, ervaren en voelen..

Kom eens kijken in ons atelier, en je begrijpt meteen waarom wij het verschil maken.
Vakwerk van ons team.

Zie hoe wij werken;  wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen…

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Over Hair Consultancy

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.
Menu