Klachtenprotocol

Intern Klachtenprotocol Je hebt een klacht, hoe gaan wij daar mee om?Ondanks onze zorgvuldige werkwijze, kan het toch gebeuren dat bij afleveringen of bij het dragen van het haarwerk een klacht ontstaat, wij helpen je dan uiteraard graag met een passende oplossing. Onze haarwerkspecialisten kunnen in de meeste gevallen gelijk een oplossing aandragen. Ben je […]

Intern Klachtenprotocol

Je hebt een klacht, hoe gaan wij daar mee om?
Ondanks onze zorgvuldige werkwijze, kan het toch gebeuren dat bij afleveringen of bij het dragen van het haarwerk een klacht ontstaat, wij helpen je dan uiteraard graag met een passende oplossing. Onze haarwerkspecialisten kunnen in de meeste gevallen gelijk een oplossing aandragen. Ben je het niet eens met onze oplossing? Dan hanteren wij het volgende stappenplan voor het behandelen van jouw klacht.

  1. Vermeld jouw klacht bij voorkeur per brief of per e-mail. Wij vinden het belangrijk dat jouw klacht ons bereikt, je zou er daarom voor kunnen kiezen om de brief aangetekend te versturen. Indien je bij ons op locatie bent of telefonisch contact met ons opneemt zal één van onze medwerkers samen met je de klacht noteren om er zeker van te zijn, dat jouw klacht ons goed heeft bereikt.
  2. Je krijgt binnen 5 werkdagen een bevestiging van het ontvangst van jouw klacht. Bij deze bevestiging geven wij je de verwachtte termijn aan waarop wij een reactie zullen geven op jouw klacht. Mocht er meer informatie nodig zijn, dan zullen wij contact met je opnemen.
  3. Jouw klacht wordt bij ons geregistreerd, daarbij krijgt de klacht een uniek nummer en wordt de klacht gerubriceerd. Dit rubriceren gebeurd zodat wij een eventueel patroon in de klacht kunnen ontdekken, op het moment dat de klacht vaker voorkomt. Dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.
  4. Wij reageren op jouw klacht en doen je een voorstel om de klacht passend op te lossen. Indien de klacht in onze ogen niet terecht is, stellen wij je netjes op de hoogte waarom wij dat geconcludeerd hebben.
  5. Wij hopen op dit punt dat jouw klacht naar tevredenheid is opgelost. Indien dit niet het geval is kun je op de pagina over onze externe klachtenprotocol lezen welke stappen je dan kunt ondernemen.

    Indien je vragen heeft over ons klachtenprotocol neem dan gerust contact met ons op via 035-6930442

Extern Klachtenprotocol

Klacht melden bij de HSBN

Indien wij de klacht niet gezamenlijk kunnen oplossen kan de klacht worden aangemeld bij de HSBN. De HSBN gaat eerst een bemiddelingspoging ondernemen en kijkt waar mogelijk of het meningsverschil tussen ons overbrugbaar is. Tevens zal de HSBN de aard en de oorzaak van de klacht trachten te duiden.

Het aanmelden van de klacht bij de klachtencommissie HSBN:
Indien de klacht na bemiddeling van de HSBN niet is opgelost, kun je de klacht voorleggen aan de klachtencommissie HSBN. De voorzitter van de klachtencommissie zal bepalen of jouw klacht ontvankelijk is. Mocht dit zo zijn dan wordt getracht om met de behandeling van de klacht tot een oplossing te komen en/of een uitspraak.

Kosten:
Voor de procedure van de behandeling van een klacht door de klachtencommissie worden aan de klant (klager) kosten van € 75, euro in rekening gebracht wanneer deze in het ongelijk wordt gesteld.

Contactgegevens HSBN: Website: www.hsbn.nl onder klanteninformatie
E-mail: secretariaat@hsbn.nl tel: 06-53288616

Kom eens kijken in ons atelier

Rondleiding

Dat moet je zien, ervaren en voelen..

Kom eens kijken in ons atelier, en je begrijpt meteen waarom wij het verschil maken.
Vakwerk van ons team.

Zie hoe wij werken;  wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen…

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Over Hair Consultancy

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu