blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Over haar

Mijn naam is Els de Jong, wie ben ik:
sinds 1997 ben ik werkzaam in de haarwerkbranche bij Hair Consultancy Bussum en houd ik me bezig met haar, haarwerk in de breedste zin van het woord. Ik weet als geen ander wat haar met een mens kan doen, of het nu medisch noodzakelijk of cosmetisch is.

100% natuurhaar

Ons haarwerk is van onbewerkt, echt haar, wij maken gebruik van de beste materialen en de haarwerken worden in ons eigen atelier vervaardigd.
Mocht u in onze haarwerken geïnteresseerd zijn dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een informatiegesprek. Tijdens dit gesprek laten wij u het haar zien en voelen en bespreken we met u de mogelijkheden. Wij geven u meer inzicht in ons product en we kunnen samen bekijken wat er het beste past bij uw situatie!

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u mij 24/7 bellen of mailen voor informatie, een terugbelafspraak maken of stel uw vraag hiernaast over alles wat te maken heeft met haarproblemen, haaruitval en haartoevoegingen en ik zal deze binnen 24 uur beantwoorden.

Natuurlijk is het informatiegesprek zonder kosten en vrijblijvend.

Els de Jong
06 30132546
els@hairconsultancy.nl

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in.

Naam

Email

Uw vraag

Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia