Leco van Zadelhoff over de haarwerken van Hair Consultancy Bussum

Als sterrenkapper, tv-stylist en visagist is Leco van Zadelhoff bij velen bekend. Regelmatig is hij op tv en in de beautybladen te zien met zijn visie op de laatste beauty- en haartrends. Al jarenlang werkt Leco samen met haarwerkstyliste Eline van der Linden die inmiddels veertien jaar werkzaam is bij Hair Consultancy Bussum. Twee stylisten die de hoogste kwaliteit eisen voor hun cliënten én het ook waar kunnen maken. Een perfecte match waar bekende en onbekende Nederlanders en internationale sterren gebruik van maken. Waarom Leco klanten met haarproblemen het liefst doorverwijst naar de haarwerkspecialisten van Hair Consultancy Bussum, vertelt hij zelf:

“Ze zijn de Chanel onder de haarwerken”

 ‘’De haarwerken voor vrouwen van Hair Consultancy Bussum zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau. Je moet niet vergeten dat een haarwerk een ambacht is en zij doen dat het allerbeste.

Je kunt het vergelijken met een Chanel jasje dat je bij de H&M koopt dat zeker van goede kwaliteit is, of je koopt het originele jasje van Chanel, het haute couture model.

De haarwerken zijn pittig aan de prijs, maar je krijgt er topkwaliteit voor en dat is heel veel waard. Ik gebruik de haarstukken voor vrouwen puur glamourous. Mijn cliënten zijn van het hoogste niveau, staan altijd in de schijnwerpers, die eisen dus perfectie en dat wil ik ook kunnen bieden.

Daarom werk ik uitsluitend met de haarwerken uit Bussum. We hebben dezelfde smaak wat structuren en kleuren betreft, dus onze samenwerking is perfect. Nu ik erover nadenk, hebben ze gewoon het allermooiste haar, voor al mijn cliënten. Ze zijn echt top!”

Ervaar het ook

  • Exclusief op maat gemaakt haar
  • Gerenommeerde experts
  • hoog service level
  • 35 jaar ervaring
  • Beste methodes voor natuurlijk haar
  • Privacy gewaarborgd

Kom eens kijken in ons atelier

Rondleiding

Dat moet je zien, ervaren en voelen..

Kom eens kijken in ons atelier, en je begrijpt meteen waarom wij het verschil maken.
Vakwerk van ons team.

Zie hoe wij werken;  wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen…

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Over Hair Consultancy

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu