blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Haarspecialiste Saskia

Saskia is de creatieve motor en oprichter van Hair Consultancy Bussum. Zij is, denkt en voelt in termen van haar.

Saskia is als kapster begonnen. Na haar opleiding tot docent voor het kappersonderwijs in Utrecht, werd ze docent en later directeur bij het Haarstylisten College in Haarlem. Daarnaast volgde ze de modeacademie Charles Montaigne in Amsterdam. Vanaf 1993 verdiepte zij zich in de techniek van het maken van pruiken en haarstukjes; in 1997 ging zij haar eigen koers varen op het gebied van haarwerken met een eigen atelier waar ze de hoogste kwaliteit haar verwerkt.
Hair Consultancy Bussum werd een feit en bracht een verandering teweeg in de haarwerkbranche. Haute couture op het gebied van haarwerk!

Haar liefde voor zowel de kappersbranche als de mode zorgt voor de perfecte combinatie in haar huidige werk. Naast de dagelijkse bezigheden in haar bedrijf, geeft ze lezingen en presentaties over de hele wereld om couture haarwerk en de medische en cosmetische toepassingen ervan onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Saskia is spreker op Internationale congressen van de ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ISDS (International Society of Dermatologic Surgery) en AACS (American Academy of Cosmetic Surgery).
Zij is lid van de SVE (Stichting Vrouwelijke Entrepeneurs) en de Federatie Zakenvrouwen en in 2001 was zij genomineerd voor de Entre Prix (aankomend zakenvrouw van het jaar). Ook werkt ze als vrijwilligster voor de Kankerstichting.

Haar gedrevenheid maakt dat zij iedere dag met plezier en passie aan een nieuwe dag begint en dat zij een inspiratiebron voor anderen is. Ze doet wat haar gelukkig maakt: mooi haar maken voor mensen die dat nodig hebben of vinden dat het nodig is.

saskia de jong

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia