blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Bevestiging van het haarwerk

Bevestigen van een haarwerk kan op twee manieren: los en vast en is mede afhankelijk van de persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld of er nog eigen haar aanwezig is of niet. Deze twee manieren zijn weer onder te verdelen in diversen methoden. De keuze voor een losse of vaste bevestiging heeft ook invloed op de levensduur.

Losse bevestiging

De term is enigszins bedrieglijk aangezien het haar ook op deze wijze muurvast zit. Het verschil is alleen dat u het zelf op en af kunt zetten. Het is aan u of u ermee slaapt of niet. U kunt het haarwerk zowel los wassen, als op het hoofd. Aan u ook de keus of u het bij ons wilt laten knippen, of naar uw eigen kapper gaat.

Vaste bevestiging

Bij een vaste bevestiging moet er sprake zijn van (een residu van) eigen haar, hoe weinig ook. Hierbij dient u wel elke zes weken terug te komen zodat wij het los kunnen halen en het eigen haar eventueel kunnen en knippen en kleuren. Vervolgens wordt het haarwerk opnieuw bevestigd.

Tijdens het informatie consult worden de verschillende mogelijkheden en de kosten van de follow-up bij een vaste bevestiging besproken.

 

bevestiging hairconsultancy

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia