Haaraanvulling & Haaraccessoires

Glamour, volume, lengte: filmsterrenhaar, de droom van elke vrouw! Het haar voller of langer maken vanaf de bovenzijde geeft schitterende effecten. Het haar wordt hierdoor optisch voller vanuit de kruin en met zo’n aanvulling kan dan elke haardos dansen en bewegen als in een televisiecommercial.

Haaraanvulling

Haarvulling kan gedragen worden wanneer je maar wilt, alleen naar een feest of partij, maar ook dagelijks. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden op dit gebied. Ook hierbij zijn zowel de losse bevestiging met een clip, als de vaste bevestiging met verbinding met het eigen haar mogelijk. Een leuke en modieuze manier om je haar er steeds anders te laten uitzien.

Haaraccessoires

Hierbij is de sky the limit. Ofwel: alles is mogelijk: van knotje tot vlecht, van Grace Kelly-rol tot welke fantasievorm ook. We maken deze accessoires van exact dezelfde haarsoort als je natuurlijke haar en natuurlijk in precies dezelfde kleur. Om je een idee te geven hebben we standaard een hele keur aan eigen ontwerpen. Wat natuurlijk niet betekent dat je niet zelf met een specifieke wens kunt komen, graag zelfs! We zijn dol op nieuwe dingen en aparte wensen!

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Kom eens kijken in ons atelier

Rondleiding

Dat moet je zien, ervaren en voelen..

Kom eens kijken in ons atelier, en je begrijpt meteen waarom wij het verschil maken.
Vakwerk van ons team.

Zie hoe wij werken;  wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen…

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.
Over Hair Consultancy

Menu