Het Hair Consultancy team

De haarspecialisten van Hair Consultancy Bussum verwelkomen jou graag. Bij ons kan je altijd terecht en ervaar je een hoog serviceniveau. Discretie hebben we hoog in het vaandel staan. Is er sprake van spoed? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Zes dagen per week staan we voor je klaar en urgente reparaties voeren we direct uit terwijl je wacht.

Maak kennis met onze haarspecialisten

  • Gerenommeerde experts
  • 35 jaar ervaring
  • Tips en advies bij ongewenst haarverlies
  • Exclusief op maat gemaakt haar
  • Privacy gewaarborgd
  • Een eigen haarwerk atelier

Ons team met gerenommeerde experts stelt zich aan jou voor

Het team van Hair Consultancy Bussum heeft als doel om zoveel mogelijk dames en heren met haarproblemen het mooiste haar te geven, waardoor ze weer hun uitstraling en zelfvertrouwen terugkrijgen.

De medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise op het gebied van haarwerken en beschikken over veel ervaring en haarkennis. Door het toepassen van alleen de beste methodes, zorgen ze er samen voor dat jouw haarwerk zo natuurlijk mogelijk oogt.

Kimberley

Ik werk nu een aantal jaar als haarwerkspecialiste Ik begrijp dat het best wel spannend en misschien zelfs confronterend kan zijn om over je haarprobleem te praten. Daarom geef ik iedereen die ik help écht mijn volle aandacht en probeer ik daarnaast te zorgen dat klanten zich kunnen ontspannen. Zowel bij de aflevering als bij de andere behandelingen. Klanten die gelukkig zijn met hun nieuwe haarwerk, daar doe ik het voor

Oscar

Mijn naam is Oscar, sinds 2019 werkzaam voor HCB. Ik zorg er dagelijks voor dat alles er goed verzorgd uitziet en gestroomlijnd verloopt. Dit voornamelijk vanaf de telefoon achter mijn bureau. Ik spreek dagelijks meerdere van onze klanten zodat alle afspraken goed verlopen. Daarnaast verzorg ik bij jouw bezoek dat de kaarsjes aan staan en dat er een lekker kopje koffie of thee voor jou gezet wordt!

Milou

Na bijna 19 jaar als kapster te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en verdieping binnen mijn vakgebied.
Die vond ik bij Hair Consultancy.

Net dat stukje extra persoonlijke aandacht geven aan de klant , doormiddel van mijn creativiteit en groot inlevingsvermogen ,daar word ik blij van!

Met onze op maat gemaakte haarwerken ervoor zorgen dat de klant met meer zelfvertrouwen en een grote glimlach de deur uit gaat, is wat mij voldoening geeft. 

Want iedereen verdient mooi haar!

 

Majolina

Met al bijna 40 jaar ervaring in ’t kappersvak, nu al enige jaren werkzaam bij Hair Consultancy. Mijn jaren (levens)ervaring neem ik mee in mijn werk als haarwerkspecialiste.
Graag gebruik ik mijn vakkennis en passie voor mooi haar, om mensen het juiste advies te geven. Ik voel goed aan wat iemand staat en wat bij iemand past.
Onze mooie couture haarwerken worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor medische of cosmetische doeleinden.
Het is vertrouwd en fijn om iedereen gedurende het gehele proces te begeleiden. Vanaf het opmeten, tot aan het uitzoeken van mooi haar, en knippen en modelleren.

José

Al bijna 30 jaar, werk ik in het atelier in Bussum waar we alle haarwerken monturen en de afwerking doen! Ik leid het atelier met veel plezier, mede dankzij de fijne collega’s.
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn vooral het mixen van de haren op de juiste kleur, en het voorbereiden op het knopen, hekelen, en het knopen zelf. Ook voer ik kwaliteitscontroles uit waarbij ik ervoor zorg dat de specificaties van een haarwerk worden nagekomen.
Ik geef niet alleen leiding aan het team in Bussum, maar heb daarnaast de leiding over ons eigen atelier in Azië, waar zo’n 65 tot 100 knoopsters de haarwerken in elkaar zetten.

Eline

Ik ben tijdens mijn opleiding begonnen als stagiaire bij Hair Consultancy. Nu 15 jaar verder ben ik haarwerkspecialist en coördinator.
Ik doe het werk echt vanuit mijn hart. Doordat ik de afgelopen 15 jaar mee gegroeid ben in het werkveld, kan ik me heel goed inleven hoe het voor iemand moet zijn om een haarwerk te dragen.
Ik zou geen dag meer in een normale salon willen werken. De tijd en aandacht die je aan iemand besteed is heel waardevol en prettig om te doen. Het blijft heel mooi en bijzonder om te zien hoe blij en zelfverzekerd je mensen kan maken met een mooie bos haar. Die glimlach op het gezicht… daar krijg ik voldoening van!

Denise

Vanaf mijn 15de werk ik al in verschillende kapsalons. Ik ben erg leergierig en merkte dat in een ‘normale’ salon snel alles stagneert. Ik probeerde het buiten het kappersvak maar ik miste mijn passie uitoefenen ontzettend. Per toeval viel mijn oog op de vacature bij Hair Consultancy en ondertussen ben ik hier al een jaar werkzaam, een jaar dat voorbij is gevlogen. Ik merk dat iemand voorzien van een haarwerk zoveel meer betekent dan een normaal kappers bezoek. De banden die je schept met de klanten zijn ontzettend waardevol en die koester ik ook. Mijn doel tijdens een behandeling is ook goed te luisteren naar de behoefte van de klant, om de belevenis optimaal prettig te laten aan voelen.

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu