Hair Consultancy Bussum bij RTL boulevard

Hair Consultancy Bussum is trots om te kunnen vertellen dat wij onlangs door RTL Boulevard zijn uitgenodigd om onze expertise op het gebied van haarwerk te delen in hun programma. Wij zijn trots om ons werk en specialisme te laten zien aan een breed publiek.

Met 35 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe haarverlies iemand kan raken. Of het nu door ziekte, medicijngebruik of andere oorzaken is, het kan een flinke impact hebben op het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven. Bij Hair Consultancy Bussum bieden wij maatwerk oplossingen voor iedereen die te maken heeft met haaruitval en/of kaalheid. Ons doel is om onze klanten zich weer zelfverzekerd en mooi te laten voelen.

Hair Consultancy

Onze specialisten hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en kunnen zich daardoor goed inleven in de situatie van de klant. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor een persoonlijk advies en begeleiding. Hierbij kijken we naar de individuele wensen en behoeften, maar ook naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van haarwerken.

Wij worden altijd blij van de zelfverzekerde gezichten van onze klanten nadat zij hun haarwerken hebben ontvangen. Het geeft ons energie en motivatie om door te gaan met ons mooie werk. Wij nodigen u dan ook van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en onze maatwerk oplossingen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek onze salon in Bussum. Wij staan voor u klaar!

Heeft u de uitzending gemist? Bekijk dan de uitzendig hier!

 

 

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu