Hair Consultancy Bussum

Hair Consultancy Bussum bestaat uit een hecht team van zeer enthousiaste en betrokken medewerkers. Ervaren haarspecialisten. Het bedrijf is gespecialiseerd in haarwerk dat in overleg met de cliënt op maat wordt gemaakt, uitgaande van de persoonlijke wensen. Alleen de beste materialen komen er aan te pas, zowel voor het montuur als voor het haar zelf, dat vanzelfsprekend puur en echt haar is. Alles wordt in het eigen atelier door een vast team vervaardigd, Haute Couture Haar dus.

Specialist in haarwerk

Ieder mens is anders, elk haar is anders. Vandaar dat Hair Consultancy Bussum werkt met verschillende soorten chemisch onbewerkt haar: Kaukasisch, Aziatisch en Afrikaans. Het haar wordt ‘puur’ ingekocht. Dat betekent dat het is afgeknipt, ongekleurd is, zonder permanent en niet chemisch ontschubt.

Haute Couture Haar

Een geheel neutrale basis dus waaruit alle stijlen, coupes en haardrachten kunnen worden gecreëerd. Zelfs het haar dat je altijd al had willen hebben. Ook jouw oorspronkelijke kapsel kan perfect worden gekopieerd. En vanzelfsprekend zijn alle denkbare kleuren mogelijk.

Natuurlijk mooi haarwerk

Een belangrijk streven is om de cliënt meer (zelf)vertrouwen te geven, met haar(werk) waar je zich ‘natuurlijk’ mooi mee voelt. Eerlijkheid staat daarbij altijd hoog in het vaandel. Er worden geen onbereikbare dromen voorgehouden en er wordt geen valse hoop gegeven. Onze adviezen zijn discreet en op maat. Wij maken voor je een offerte en indien gewenst wordt het contact met jouw zorgverzekeraar geregeld, daar zorgt Els voor.

Kom eens kijken in ons atelier

Rondleiding

Dat moet je zien, ervaren en voelen..

Kom eens kijken in ons atelier, en je begrijpt meteen waarom wij het verschil maken.
Vakwerk van ons team.

Zie hoe wij werken;  wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen…

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Over Hair Consultancy

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu