Het atelier

In ons eigen atelier in Bussum worden de haarwerken vervaardigd. Onze vakmensen dragen zorg voor persoonlijk maatwerk. Het atelier voor het vervaardigen van de haarwerken is groot. In het atelier werken 150 collega’s, te veel om allemaal met naam en toenaam voor te stellen. Er zijn vijftien fantastische coupeuses die de haarmonturen op maat maken en 135 knoopsters die het haarwerk of haarstuk haartje voor haartje knopen.

En kijk ook mee hoe Lot haar haarwerk ontvangt in de onderstaande video

Atelier Indonesië

Naast ons atelier en de salon in Bussum, hebben wij ons eigen atelier in Azië met zo’n 65 tot 100 knoopsters.

In Nederland wordt het haar gesorteerd en het ontwerp voorbereid. Waarna in Azië het haarwerk op het montuur wordt geknoopt.

Atelier & salon in Bussum

De salon in Bussum is bescheiden luxe ingericht. Er hangt een fijn warme sfeer.

Ons team heeft als doel om zoveel mogelijk vrouwen het mooiste haar te geven, waardoor ze weer hun uitstraling en zelfvertrouwen terugkrijgen.

De medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise op het gebied van haarwerken en beschikken over veel ervaring en haarkennis. Zij besteden zelf ook veel zorg aan hun uiterlijk.

Ontmoet ons team met gerenommeerde experts

Kom eens bij ons kijken, wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen.

Vrijblijvende rondleiding

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu