Haarverlies bij vrouwen

Hair Consultancy Bussum is trots om te kunnen vertellen dat wij onlangs door RTL Boulevard zijn uitgenodigd om onze expertise op het gebied van haarwerk te delen in hun programma. Wij zijn trots om ons werk en specialisme te laten zien aan een breed publiek.

Met 35 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe haarverlies iemand kan raken. Of het nu door ziekte, medicijngebruik of andere oorzaken is, het kan een flinke impact hebben op het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven. Bij Hair Consultancy Bussum bieden wij maatwerk oplossingen voor iedereen die te maken heeft met haaruitval en/of kaalheid. Ons doel is om onze klanten zich weer zelfverzekerd en mooi te laten voelen.

Haarverlies bij vrouwen

Oorzaken haaruitval bij vrouwen

Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn waarom je last krijgt van haarverlies. Denk aan haarverlies door ziekte, medicijngebruik of erfelijke factoren. De meest voorkomende vormen van haarverlies bij vrouwen zijn Alopecia Areata, Alopecia Androgenetica en Chemotherapie. Daarnaast bestaan er vormen van tijdelijke haaruitval met een duidelijke oorzaak, die zijn gelukkig makkelijker te verhelpen of gaan soms vanzelf over. Bijvoorbeeld na zwangerschap, door ziektes of gebrek aan bepaalde mineralen of vitaminen. Momenteel zien we ook een toename in klachten van haarverlies door Corona.

Wat te doen bij haaruitval

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies is dit lastig te accepteren. Om te weten te komen wat de oorzaak is van haaruitval komen vrouwen vaak eerst terecht bij een huisarts of dermatoloog. Vaak achterhalen die waar het haarverlies vandaan komt. Wanneer duidelijk is dat het haarverlies niet meer hersteld kan worden, wordt een haarwerk geadviseerd.

Omdat er veel vormen van haarverlies zijn, kijkt Hair Consultancy samen met jou naar de meeste geschikte oplossing. Voor iedere vorm van haarverlies weten we een uitkomst te vinden. Zonder enige uitzondering! We gaan voor kwaliteit en maatwerk haarstukken en zorgen dat het haarwerk perfect bij jou past.

Contact solliciteren

Naam
Voor welke vacature solliciteer je?(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Algemene voorwaarden(Vereist)

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu