Ervaringen

Heb jij last van haarproblemen? Voel je je hierin soms alleen en ben je op zoek naar ervaringen van anderen? Er zijn meer mensen die net als jij te maken krijgen met ongewenst haarverlies. Wij hebben twee dames (Sady en Silvia) bereid gevonden om hun verhaal te vertellen om anderen te helpen en te inspireren. Zij dragen beiden al jaren dagelijks een haarwerk van Hair Consultancy en delen graag hun verhaal met jou. Lees het complete verhaal.

En kijk ook mee hoe Lot haar haarwerk ontvangt in de onderstaande video

Lees het complete verhaal

Sady en Silvia zijn ervaringsdeskundigen, maar hun verhalen zijn ook persoonlijk. Om deze reden vragen we je om een e-mailadres achter te laten zodat we de reviews naar je toe kunnen sturen.

  • Waar wil je de referenties ontvangen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu