Haaruitval door chemo

Door chemotherapie kun je te maken krijgen met haarverlies. Het beste is dan om zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een informatiegesprek om te horen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen al beginnen met vervaardigen van het haarwerk voordat de chemo daadwerkelijk gestart is. Hoe eerder je contact opneemt, hoe beter. Krijg of heb je momenteel haaruitval door chemotherapie? En wil je een haarwerk hebben dat zoveel mogelijk op je eigen haar lijkt? Dat is geen probleem. Hoe meer foto’s en voorbeelden je van de natuurlijke situatie meebrengt, hoe beter wij deze kunnen nabootsen.

De productietijd van een haarwerk in geval van chemo

Het maken van een haarwerk duurt 10 weken. Maar aan cliënten met de indicatie chemotherapie geven wij alle voorrang. Dit betekent dat we het haarwerk maken binnen de tijd dat het haarverlies optreedt. Als het nodig is zelfs binnen 20 dagen. Haast is daarbij geboden, zowel voor het tijdstip van aanvraag als het moment van afleveren.

Onze procedure na het informatiegesprek

Na het informatiegesprek wordt er, indien je voor ons kiest, direct een vervolgafspraak gemaakt voor het knippen en föhnen van het haarwerk over jouw eigen haar heen. Jouw haar is dan nog niet uitgevallen. Als je haar begint uit te vallen, blijft dit onder het haarstuk verborgen. Bij een goede planning hoef je dus geen enkel moment visueel zonder haar te zijn.

Indien gewenst kunnen wij bij het begin van de haaruitval door chemotherapie het haar voor je afknippen, met een intensieve en ontspannende hoofdmassage als bonus. In zo’n periode is verwennen immers extra aangenaam. Vervolgens bevestigen we het haarwerk met speciaal voor de hoofdhuid vervaardigd dubbelzijdig tape.

Bij een medische indicatie, zoals bij haarverlies door chemotherapie, worden de kosten gedeeltelijk vergoed.

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Nederlands bekende topstylist

Leco van Zadelhof

Topstylist aan het woord

"De haarwerken zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau"
Leco over Hair Consultancy >

Reviews

Verhalen van onze klanten

Of ze ooit getwijfeld heeft?
"Nee, ik dacht alleen maar, dat kan alleen maar mooier worden." 
Frederique

Reviews

Verhalen van onze klanten

"Het gevoel dat je haar om je hoofd danst en dat je de wind door je haren kunt voelen: het is onbeschrijflijk. Mijn leven én ik zijn er zoveel mooier door geworden."
Willy

Kom eens kijken in ons atelier

Rondleiding

Dat moet je zien, ervaren en voelen..

Kom eens kijken in ons atelier, en je begrijpt meteen waarom wij het verschil maken.
Vakwerk van ons team.

Zie hoe wij werken;  wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding zonder verplichtingen…

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.
Over Hair Consultancy

Menu