Prijzen, vergoedingen en garanties

Benieuwd hoeveel een haarwerk je gaat kosten en welke vergoedingsmogelijkheden er zijn? We geven je graag meer duidelijkheid over de prijzen en helpen je bij het nagaan van de mogelijkheden bij jouw zorgverzekeraar. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de garanties die we jou bieden.

En kijk ook mee hoe Lot haar haarwerk ontvangt in de onderstaande video

De prijs van een haarwerk

Doordat haarwerken er in allerlei soorten en maten zijn, kunnen de prijzen sterk variëren.

De prijs van een haarwerk is onder andere afhankelijk van:

  • Grootte van de mal
  • Hoeveelheid haar
  • Lengte van het haar
  • Haarkleur
  • Dagprijs van het haar

Vanzelfsprekend is het duurder om een haarwerk van 60 cm lang te produceren, dan een haarwerk met een lengte van 25 cm.

Het basismateriaal en de kwaliteit van het haar dat gebruikt wordt voor het haarwerk, is van grote invloed op de prijs. Hair Consultancy Bussum gebruikt 100% onbehandeld Europees haar. Dit type haar is duurzaam en van de allerhoogste kwaliteit.

Er worden dunne haarstructuren gebruikt die passen bij de eigen haarstructuur. Ook wordt ervoor gezorgd dat krullend haar op een natuurlijke manier valt.

Prijsindicatie

Doordat we alleen met exclusief écht haar werken, is er een ander prijsniveau van toepassing dan bij haarwerken die in een fabriek geproduceerd zijn.

De meeste haarwerken en haaraanvullingen kosten tussen de €4600,- en € 5995,-. Tijdens een adviesgesprek geven we je een exacte prijsopgave, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Een haarwerk gaat langdurig mee als je het goed verzorgt. Hiervoor kan je bij Hair Consultancy speciale verzorgingsproducten aanschaffen. Houd er ook rekening mee dat het haarstuk iedere 1,5 tot 3 jaar bijgewerkt moet worden.

Duurzaam haarwerk

Doordat het haar onbehandeld is, is productie van onze haarwerken niet belastend voor het milieu. Op deze manier kunnen we tegemoetkomen aan de behoeften van mensen met haarproblemen, zonder daarbij toekomstige generaties tekort te doen.

Het haarwerk wordt altijd met de hand gemaakt. Er komt geen fabriekswerk aan te pas en wij leveren gegarandeerd maatwerk. Je haarwerk wordt zoveel mogelijk aangesloten op je eventuele nog aanwezige haar en haarkleur. Ook als je van oorsprong niet Europees, maar Afrikaans of Aziatisch bent, bieden we je een passend en op maat gemaakt haarwerk. In ons haarwerk atelier hebben we altijd zo’n 400 tot 500 kilo haar op voorraad.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Bij het aanschaffen van een haarwerk is het belangrijk om na te gaan welke vergoeding je zorgverzekering biedt.

Diverse zorgverzekeraars kennen een basisvergoeding voor haarwerken. Heb je een aanvullende verzekering, dan kun je in aanmerking komen voor een extra vergoeding voor een haarwerk. Dit kan de eigen bijdrage aan een haarwerk fors verlagen. De hoogte hiervan verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van de door jou afgesloten aanvullende verzekering.

De vergoedingen voor haarwerken vind je terug in de verzekeringsvoorwaarden bij ‘aanvullingen – hulpmiddelen’.

Administratieve afwikkeling

Hair Consultancy zorgt voor de administratieve afwikkeling met je zorgverzekering. Wij leveren gecontracteerde zorg. Dit betekent dat we jouw vergoeding rechtstreeks declareren bij de zorgverzekering.

Naast de vergoeding van je zorgverzekeraar, kent de Belastingdienst ook inkomensafhankelijke regelingen voor ziektekosten. Waarbij je veelal ook nog een bedrag terug kunt vorderen.

Persoonlijke berekening

Wil jij weten op welke vergoeding jij kan rekenen?

Bel ons dan en we maken een persoonlijke berekening voor je. Wij staan voor je klaar op: +31 356 93 04 42

Over Hair Consultancy Bussum

  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Gerenommeerde experts met 35 jaar ervaring
  • Advies over vergoedingsmogelijkheden
  • Privacy gewaarborgd
  • Eigen haarwerk atelier

Garantie op je haarwerk

Wanneer we je haarwerk geproduceerd hebben, wordt deze na een strenge controle aan je geleverd.

Ben je tevreden met het resultaat? Dan bieden we je één jaar garantie op eventuele gebreken die later aan het licht komen.

Wij geven geen garantie op schade die ontstaat door verkeerd gebruik. Denk aan valpartijen, het hoofd stoten of andere ongebruikelijke voorvallen. Ook wanneer je het haarwerk elders hebt laten knippen of kleuren, valt dit niet onder de door ons geboden garantie.

Vragen over prijzen, vergoedingen of garanties?

Heb je vragen over vergoedingsmogelijkheden? Wil je meer weten over de garantie of wil je een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak maken

Informatie gesprek

Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

Vrijblijvend en gratis

Menu