Prijzen, vergoedingen en garanties

Benieuwd hoeveel een haarwerk je gaat kosten en welke vergoedingsmogelijkheden er zijn? We geven je graag meer duidelijkheid over de prijzen en helpen je bij het nagaan van de mogelijkheden bij jouw zorgverzekeraar. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de garanties die we jou bieden. Doordat haarwerken er in allerlei soorten en maten zijn, kunnen de prijzen sterk variëren.

Haarwerken en haaraanvullingen

Prijsindicatie

Doordat we alleen met exclusief écht haar werken, is er een ander prijsniveau van toepassing dan bij haarwerken die in een fabriek geproduceerd zijn. De meeste haarwerken en haaraanvullingen kosten tussen de €4600,- en € 5995,-. Tijdens een adviesgesprek geven we je een exacte prijsopgave, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. Een haarwerk gaat langdurig mee als je het goed verzorgt. Hiervoor kan je bij Hair Consultancy speciale verzorgingsproducten aanschaffen. Houd er ook rekening mee dat het haarstuk iedere 1,5 tot 3 jaar bijgewerkt moet worden.

Vergoedingsmogelijkheden zorgverzekeraar

Bij het aanschaffen van een haarwerk is het belangrijk om na te gaan welke vergoeding je zorgverzekering biedt.

Diverse zorgverzekeraars kennen een basisvergoeding voor haarwerken. Heb je een aanvullende verzekering, dan kun je in aanmerking komen voor een extra vergoeding voor een haarwerk. Dit kan de eigen bijdrage aan een haarwerk fors verlagen. De hoogte hiervan verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van de door jou afgesloten aanvullende verzekering. De vergoedingen voor haarwerken vind je terug in de verzekeringsvoorwaarden bij ‘aanvullingen – hulpmiddelen’.

Administratieve afwikkeling uit handen

Hair Consultancy zorgt voor de administratieve afwikkeling met je zorgverzekering. Wij leveren gecontracteerde zorg. Dit betekent dat we jouw vergoeding rechtstreeks declareren bij de zorgverzekering.

Naast de vergoeding van je zorgverzekeraar, kent de Belastingdienst ook inkomensafhankelijke regelingen voor ziektekosten. Waarbij je veelal ook nog een bedrag terug kunt vorderen.

Hair Consultancy’s

Garantie op je haarwerk

Wanneer we je haarwerk geproduceerd hebben, wordt deze na een strenge controle aan je geleverd.

Ben je tevreden met het resultaat? Dan bieden we je één jaar garantie op eventuele gebreken die later aan het licht komen.

Wij geven geen garantie op schade die ontstaat door verkeerd gebruik. Denk aan valpartijen, het hoofd stoten of andere ongebruikelijke voorvallen. Ook wanneer je het haarwerk elders hebt laten knippen of kleuren, valt dit niet onder de door ons geboden garantie.

Vragen over prijzen, vergoedingen of garanties?

Heb je vragen over vergoedingsmogelijkheden? Wil je meer weten over de garantie of wil je een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

    Afspraak maken

    Informatie gesprek

    Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij geven je uitgebreid advies.

    Vrijblijvend en gratis

    Menu