Informatie gesprek

Informatie Consult
Je maakt een afspraak voor een vrijblijvend informatie consult. Dit consult neemt bij ons ca. 1 à 1,5 uur in beslag, is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertel je ons jouw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij kijken naar de bestaande situatie en informeren je over de oorzaak van jouw haarverlies.

  • Hoe kunnen we je bereiken?
  • Geef je voorkeur(en) op indien van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met een haarwerk
Vervolgens laten we je haarwerken zien en voelen en vertrouwd worden met de materie en de werkwijze. Je krijgt voor- en na-beelden te zien van cliënten, die hiervoor toestemming hebben gegeven, met verschillende haarproblemen en gekozen hebben voor een haarwerk.

Advies voor een natuurlijke haardos
Wij geven je uitgebreid advies over welke manier de beste is om een natuurlijke haardos te verwezenlijken en te bevestigen. Vervolgens vertellen wij je alles over de verzorging en de eventuele follow-up, afhankelijk van de bevestiging. Je krijgt van ons een prijsopgave, de betalingsvoorwaarden en indien van toepassing kijken wij wat de bijdrage is van je zorgverzekeraar. Neem daarom je verzekeringspasje mee. Na dit gesprek weet je alles wat je moet weten voor een eventuele behandeling.

Contact & route

Hair Consultancy Bussum

Lindelaan 2
1405 AJ Bussum
T: +31 35 693 0442
E: info@hairconsultancy.nl
 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30-17.30 uur
zaterdag 8.30-17.00 uur
 

Routebeschrijving

Hair Consultancy is vanuit alle richtingen zeer goed bereikbaar. Door de centrale ligging in het midden van het land kunt je ons gemakkelijk bezoeken. Het pand ligt op circa vijf minuten lopen vanaf het NS Station Naarden-Bussum.
Open kaart in Google maps

Net zo natuurlijk als je eigen haar

100% onbehandeld Europees haar, dat volledig aansluit op je eigen haar.

Maatwerkoplossing: Iedereen is uniek

Wij zoeken een oplossing om jou weer te laten stralen.

Over Hair Consultancy

Ervaar het salon gevoel

Voel je volledig thuis in onze sfeervolle salon met ervaren haarspecialisten.

Menu