blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Haarweving

Haar verlengen en/of voller maken van het kapsel kan met weving bereikt worden, ook wel matten of weave genoemd. Het zijn banen haar die het haar optisch voller en/of langer kunnen maken.

Alle banen worden door ons met de hand op maat gemaakt, waardoor een perfecte match met het eigen haar wordt bereikt, wat uw wensen en verlangens in deze ook zijn. Een weving kan worden vastgezet in het eigen haar. Bij deze techniek wordt de weving verbonden met het eigen haar. Hierna is elke twee à drie maanden een kappers- behandeling noodzakelijk, want door het groeien van het haar komt de weving steeds verder van de hoofdhuid te liggen. De snelheid waarmee het haar groeit (bij iedereen anders) bepaalt hoe vaak een tussentijdse aanpassing nodig is. Een dergelijke weving is uitsluitend geschikt in combinatie met gezond haar.

Het is ook mogelijk de weving zelf met clips tussen het haar te bevestigen. Dan kunt u zelf te allen tijde bepalen wanneer u het haar voller en/of langer wilt hebben. Deze methode is simpel en snel aan te leren en er is dan
geen vervolgbehandeling nodig.

De kosten van deze behandeling hangt af van het aantal banen dat nodig is.

haarweving2

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia