blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Specialist in haarwerk

Hair Consultancy Bussum bestaat uit een hecht team van zeer enthousiaste en betrokken medewerkers. De stuwende kracht achter het bedrijf is directeur Saskia, ze heeft Hair Consultancy Bussum in 1997 heeft opgericht. De artistieke en creatieve leiding ligt in haar handen en de medewerkers zijn door haar opgeleid tot ervaren haarspecialisten.

Haute Couture Haar

Het bedrijf is gespecialiseerd in haarwerk dat in overleg met de cliënt op maat wordt gemaakt, uitgaande van de persoonlijke wensen. Alleen de beste materialen komen er aan te pas, zowel voor het montuur als voor het haar zelf, dat vanzelfsprekend puur en echt haar is. Alles wordt in het eigen atelier door een vast team vervaardigd, Haute Couture Haar dus. Ieder mens is anders, elk haar is anders. Vandaar dat Hair Consultancy Bussum werkt met verschillende soorten chemisch onbewerkt haar: Kaukasisch, Aziatisch en Afrikaans. Het haar wordt ‘puur’ ingekocht. Dat betekent dat het is afgeknipt, ongekleurd is, zonder permanent en niet chemisch ontschubt. Een geheel neutrale basis dus waaruit alle stijlen, coupes en haardrachten kunnen worden gecreëerd. Zelfs het haar dat u altijd al had willen hebben. Ook uw oorspronkelijke kapsel kan perfect worden gekopieerd. En vanzelfsprekend zijn alle denkbare kleuren mogelijk.

Natuurlijk mooi haarwerk

Een belangrijk streven is om de cliënt meer (zelf)vertrouwen te geven, met haar(werk) waar u zich ‘natuurlijk’ mooi mee voelt. Eerlijkheid staat daarbij altijd hoog in het vaandel. Er worden geen onbereikbare dromen voorgehouden en er wordt geen valse hoop gegeven. Onze adviezen zijn discreet en op maat. Wij maken voor u een offerte en indien gewenst wordt het contact met uw zorgverzekeraar geregeld, daar zorgt Els  voor.

pand

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia