blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Is een haarwerk iets voor mij?

Deze vraag kunt u na het informatie consult alleen zelf beantwoorden. Besluit u graag gebruik te willen maken van onze haaroplossing dan maken we een vervolgafspraak.

Uw haarwerk op maat gemaakt

Tijdens de vervolgafspraak worden het ontwerp en de mal bepaald en wordt het haar uitgezocht. Al uw wensen, ideeën en schetsen worden gehonoreerd. We bespreken uitvoerig de valling van het haar, scheiding links, rechts of in het midden, voor- of achterover, schuin, steil, gekruld. Daarna volgt een nieuwe afspraak voor het knippen en stijlen van het haarwerk. Deze wijze van Couture Haarwerk is het beste dat u op dit gebied kunt vinden.

Hoe lang duurt het voor uw haarwerk klaar is?

Elk haarwerk wordt met de hand gemaakt. Het haar wordt haartje voor haartje op het handgemaakte montuur geknoopt. Dat heeft tijd nodig, gemiddeld tien weken. Bij een medische noodzaak, zoals chemotherapie, verlenen wij alle voorrang en zorgen wij ervoor dat uw haarwerk klaar is, zelfs voordat haarverlies optreedt. Indien nodig is het mogelijk binnen twintig dagen een kant en klaar haarwerk af te leveren.

De levensduur van een haarwerk

Couture Haarwerk kent een lange levensduur. Haar is van origine oersterk, maar het kan in de loop der jaren slijten door gespleten punten en dunner worden door borstelen, kammen, föhnen e.d. Het montuurmateriaal is ragfijn en licht, daardoor het kwetsbaarste gedeelte. Wij geven advies hoe u er het best mee om kunt gaan, maar het is en blijft een gebruiksvoorwerp en levensstijl en gebruikswijze bepalen voor een groot deel de levensduur. Slapen zonder haarwerk verlengt de levensduur significant. Een haarstuk gaan zo’n 4 à 5 jaar mee bij intensief gebruik. Na zo’n twee jaar werken we het haarwerk bij, er wordt dan nieuw haar bijgeknoopt.

haarwerk haarverlies hairconsultancy

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia