blogHCB facebook_icon  twitter_icon  instagram_icon 

Delen

Delen

Prijs van een haarwerk

De prijs voor een haarwerk is afhankelijk van o.a. de grootte van de mal, hoeveelheid haar, lengte, kleur en de dagprijs van het haar. Voorbeeld: een haaraanvulling waarvan het montuur een paar vierkante cm beslaat, waarbij het haar dun is ingeknoopt met een lengte van 25 centimeter, heeft vanzelfsprekend een ander prijskaartje dan wanneer het haar 60 centimeter lang is, vol is ingeknoopt en het montuur volledig moet zijn in geval van algehele kaalheid.
Het soort haar dat wordt gebruikt bepaalt mede de prijs. Wij gebruiken alleen chemisch onbewerkt haar. Dit betekent dat het haar duurzaam en van de hoogste kwaliteit is. U kiest zelf het haar uit dat wij gebruiken voor uw haarwerk/-aanvulling. Wij hebben Caucasisch haar (ook wel Europees haar genoemd) uit Rusland, Aziatisch haar uit India en Negroide haar uit Afrika en maken een exacte match met uw eventuele nog aanwezige eigen haar.
Een indicatie willen wij u wel geven: de meeste haarwerken en haaraanvullingen kosten tussen de € 4200.- en € 5995.-. Tijdens het informatiegesprek krijgt u een exacte prijsopgave, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan en u kunt er thuis rustig over nadenken.

Vergoeding door verzekeraar

De meeste verzekeraars kennen een basisvergoeding van € 436.00 in 2019. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kunt u in aanmerking komen voor extra vergoeding. De hoogte hiervan verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering. U kunt de vergoedingen voor haarwerken terugvinden in de verzekeringsvoorwaarden bij ‘aanvullingen – hulpmiddelen’.
Hair Consultancy levert gecontracteerde zorg, wij declareren uw vergoeding rechtstreeks bij de verzekering. Ook de belastingdienst kent inkomensafhankelijke regelingen voor ziektekosten.

Garantie van uw haarwerk

Na een strenge controle wordt het haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat, dan gaat de garantie van 1 jaar in op eventuele gebreken die later aan het licht komen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is verknipt of gekleurd.

Prijs van een haarwerk

Privacy   Ontwerp: Dakota Vormgeving   Realisatie & CMS: Segestia